aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Να μαζέψει τα κομμάτια του…

Απόλλων: Να μαζέψει τα κομμάτια του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έπαιζε ουσιαστικά προχθές ένα από τα τελευταία του χαρτιά του για τον τίτλο, όμως, δεν παρουσιάστηκε συνεπής στο ραντεβού του με τον ΑΠΟΕΛ. Έχασε όπως έχασε, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια του για να αντιδράσει. Για να παλέψει μέχρι τέλους και να είναι και πάλι -τουλάχιστον- στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ζόρικο, μάλιστα, με συνεχόμενους αγώνες από Σαββατοκύριακο σε Τετάρτη. Μεθαύριο θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με τον Εθνικό στο Τσίρειο, τρεις ημέρες αργότερα το εντός έδρας ματς με τη Δόξα, στη συνέχεια η ρεβάνς στο Δασάκι και τέλος, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το γνώριζαν στις τάξεις του Απόλλωνα πως ο Φεβρουάριος θα έκρινε πολλά, ειδικότερα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Σε δεκαπέντε ημέρες χάλασε ό,τι είχε κτίσει τους προηγούμενους μήνες με πολύ κόπο. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, αφήνει μακριά από την κορυφή τους κυανόλευκους. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσαν ή είχαν απέναντι τους μόνο έναν αντίπαλο (τον ΑΠΟΕΛ), φέτος είναι εντελώς διαφορετικά. Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, είναι και η Ανόρθωση με την Ομόνοια που δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είναι έντονη και η παρουσία της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ