aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Nα «κόψει» τον αέρα του ΑΠΟΕΛ και να πάει στο +5

Απόλλων: Nα «κόψει» τον αέρα του ΑΠΟΕΛ και να πάει στο +5

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σαφώς και αν κερδίσει σήμερα ο Απόλλων θα πάρει σημαντικότατο προβάδισμα για να κατακτήσει τον τίτλο. Γι’ αυτό και το παιχνίδι έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τ΄ άλλα δύο που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους σπουδαία πρόκληση: να κερδίσουν και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Ανεβάζοντας τη διαφορά στο +5 και με επτά αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε, ασφαλώς θα πάρουν ισχυρή δυναμική στην πορεία τους για τον τίτλο. Αυτά θα είναι τα δεδομένα σε περίπτωση νίκης, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν μπροστά τους βουνό στο 90λεπτο που τους περιμένει. Είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να δώσουν πολλές μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου για να μην δεχθούν γκολ και αφετέρου να επιτεθούν με σωστή οργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Aπόλλων – ΑΠΟΕΛ: Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα

Το παιχνίδι θα είναι γεμάτο προσωπικές μάχες και προβλέπεται πως θα πέσουν κορμιά στην προσπάθεια  των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή να ελέγξουν τον ρυθμό και να φτάσουν εν τέλει στο ζητούμενο. Ο προπονητής του Απόλλωνα ηττήθηκε τις δύο προηγούμενες φορές από τον σημερινό αντίπαλό του, Πάολο Τραμετσάνι. Σήμερα όμως ελπίζει ότι θα είναι αλλιώς και αναμένεται  πως οι ποδοσφαιριστές του θα μπουν στον αγώνα πιο παθιασμένοι και με καθαρότερο μυαλό. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν και μαζί να πετάξουν στα σκουπίδια την ευκαιρία που έχουν για να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Το Τσίρειο και η ψυχολογία

Σε ό,τι αφορά το σχήμα και την ενδεκάδα που θα παρατάξει, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα είναι η ίδια του προηγούμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ, με μια αλλαγή, αυτή του Σκέμπρι, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τραυματία Περέιρα. Δεν υπολογίζονται ούτε οι Καραγιόλ, Σελίμοβιτς, Μπρου, Μάρκοβιτς και Στυλιανού.

Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και μπροστά τους θα παραταχθούν οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου. Σε ρόλο κεντρικών μέσων θα είναι ο Σατσέτι με τον Κυριάκου και πιο μπροστά θα κινείται ο Παπουλής. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σελάγια και στις πτέρυγες οι Σαρδινέρο, Σκέμπρι. Με αυτούς ο Απόλλων θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη, όμως δεν αποκλείεται σε κάποια φάση να δούμε τον Φοπαλά να παίρνει θέση ή τους Ουαντραόγκο, Σπόλιαριτς. Είναι απλός ο συλλογισμός και όσοι επιλεγούν θα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καρπωθεί ο Απόλλων μια σπουδαία επιτυχία στην τρίτη στροφή των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ