aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Να κλείσει έγκαιρα το ρόστερ

Απόλλων: Να κλείσει έγκαιρα το ρόστερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Είναι θετικό σημάδι πως στον Απόλλωνα θέλουν να κλείσουν γρήγορα τις μετεγγραφικές κινήσεις, για να εμφανιστούν έτοιμοι στις ευρωπαϊκές προκλήσεις που ξεκινούν σύντομα. Σε ένα μήνα που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, θέλουν να μην υπάρχει καμιά εκκρεμότητα. Κάποιοι παίκτες ήρθαν πέρσι καθυστερημένα και δεν θέλουν να το επαναλάβουν και στη νέα σεζόν. Ζοέλ Μολ, Βανσάν Μπεσάτ και Ντιέγο Αγκίρε είναι τα πρώτα ονόματα που εκτός απροόπτου θα ενταχθούν στο νέο ρόστερ.

Στο μεταξύ, βάζει τέλος σήμερα ο Απόλλων στη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα και ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει αλλαγές στο απογευματινό τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, όμως επιθυμούν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους με νίκη. Θα πάρουν χρόνο και κάποιοι νεαροί, όμως πιο πολύ αυτό που ενδιαφέρει είναι με ποιους θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Απόλλων, έχοντας και πάλι τους ίδιους στόχους, πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και διάκριση στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ