aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Να ισοφαρίσει το δικό του και να κυνηγήσει του Σωφρόνη

Απόλλων: Να ισοφαρίσει το δικό του και να κυνηγήσει του Σωφρόνη

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από το ντέρμπι της Λεμεσού και έπειτα, στο οποίο Απόλλων και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες με 0-0, οι κυανόλευκοι έκαναν το δύο στα δύο, απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ (0-2). Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Ομόνοια (05/04). Κόντρα στους πράσινους καλείται να πραγματοποιήσει την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν και για πρώτη στο 2021.

Τελευταία φορά που ο Απόλλων έκανε το τρία στα τρία ήταν απέναντι σε ΕΝΠ, Δόξα και Ερμή στις 6,11 και 20 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο σερί της ομάδας, με τον Κρητικό τεχνικό στον πάγκο της, ενώ σύμπτωση αποτελεί ότι και το συγκεκριμένο σερί κτίστηκε μετά από ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, στο οποίο οι κυανόλευκοι είχαν ηττηθεί ως τυπικά γηπεδούχοι με σκορ 1-2.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία οι Λεμεσιανοί πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο σερί στο φετινό πρωτάθλημα, με έξι συνεχόμενες νίκες με αντίπαλους Ερμή, Πάφο FC, Ανόρθωση, Εθνικό Άχνας, Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα, που κράτησε από τα τέλη Αυγούστου (30/08) μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου (24/10).

Ευχής έργον για τον Πετράκη και τον Απόλλωνα θα ήταν να κτίσει ένα ανάλογο σερί μέχρι και την ολοκλήρωση του Β’ γύρου του πρωταθλήματος. Αρχικά όμως θα πρέπει ο Κρητικός τεχνικός να ισοφαρίσει το δικό του σερί στον πάγκο των κυανόλευκων, απέναντι στην Ομόνοια, και εν συνεχεία να κυνηγήσει το σερί του Σωφρόνη Αυγουστή, το οποίο θα μετατρέψει τον Απόλλωνα σε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ