aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ν’ αδράξει την ευκαιρία…

Απόλλων: Ν’ αδράξει την ευκαιρία…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό, στον Απόλλωνα έχουν στόχο την επάνοδο στις νίκες. Και η ευκαιρία σήμερα με την Καρμιώτισσα απλώνεται στα πόδια των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών. Η νίκη είναι απαραίτητη και με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες οι κυανόλευκοι έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά. Τη χρειάζονται άλλωστε για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, πρώτα στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Ομόνοια την προσεχή Τετάρτη και μετά με τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Πρόκειται για κομβικά παιχνίδια, τα οποία η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει να προσπεράσει με επιτυχία για να παραμείνει στους στόχους της. Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του το απόγευμα, τον Παπουλή που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά και τους Πέδρο, Μαγκλίτσα που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Υπάρχουν, όμως, άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια. Άλλωστε, ένα δυνατό στοιχείο του Απόλλωνα, είναι το βάθος που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό. Οι Μπεντόγια, Στυλιανού και Πίεχ θα πάρουν τις θέσεις στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανόν από την αρχή να ξεκινήσει και ο Σεμέδο. Θα είναι μια καλή πρόβα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν, όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Καρμιώτισσα. Είναι ομάδα που παίζει ανοικτά και αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει ζημιά στον Απόλλωνα. Κάτι που δεν θέλουν με τίποτε να συμβεί, καθώς τα παιχνίδια λιγοστεύουν και οι απώλειες δύσκολα αναπληρώνονται.

Οι κυανόλευκοι έχουν μιαν εξαιρετική πορεία το τελευταίο δίμηνο και με εξαίρεση το ματς με τον Εθνικό την προηγούμενη αγωνιστική, είναι αλάνθαστοι. Και έτσι θέλουν να πάνε μέχρι το τέλος της κανονικής πορείας του πρωταθλήματος, να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια και να ξεκινήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και από θέση που θα τους δίνει προβάδισμα γα την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθούν δυνατά ματς, όπως αυτά με την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν στη μάχη για τον τίτλο στα πλέι οφ. Είναι σημαντικό να μην δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν ήταν άσχημα τα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον Εθνικό και την Ομόνοια, όμως αυτό που δεν άρεσε, ήταν η ευκολία με την οποία χαλάρωσε η ομάδα και έχασε τις ευκαιρίες να κάνει άλλες δύο νίκες. Το θετικό είναι πως δεν έγινε μεγάλη ζημιά και ουσιαστικά από εδώ και πέρα η τύχη είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Το απόγευμα είναι ευκαιρία να κερδίσουν και να κοιτάξουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ