aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μόνο νίκες και ό,τι προκύψει...

Απόλλων: Μόνο νίκες και ό,τι προκύψει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Σωφρόνης Αυγουστή το έκανε ξεκάθαρο μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα, πως για την ομάδα του υπάρχουν 30 διαθέσιμοι βαθμοί. Βρίσκεται στο μείον δύο από τον ΑΠΟΕΛ και όλα είναι ανοικτά. Συνεπώς το σύνθημα είναι ξεκάθαρο: Μόνο νίκες και ό,τι προκύψει. Στην ακίδα των κυανόλευκων, είναι για την ώρα, το σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και στον αγωνιστικό χώρο θα μπουν μανιασμένοι για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στις νίκες. Μετά τη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφαίρεσαν αρκετές από τις πιθανότητες του Απόλλωνα για να κατακτήσει τον τίτλο, ξεχνώντας όμως πως η διαφορά, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος είναι οριακή. Η ομάδα της Λεμεσού, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και κούραση, όμως είναι ακόμη όρθια και μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Στην ενδεκάδα σήμερα θα επιστρέψει ο Γιούστε, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος, ενώ πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή θα μετακινηθεί ο Χ. Κυριάκου. Έτοιμος είναι και ο Φοπαλά, ο οποίος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Είναι έτοιμος και ο Μάρκοβιτς, αλλά θα προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Στα αρνητικά, η ατυχία πάλι με τον Καραγιόλ, ο οποίος με την Καρμιώτισσα υπέστη θλάση.  Αν και δεν είμαστε στο μυαλό του προπονητή της ομάδας, ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν ο Πέδρο (δεξιά) και ο Βασιλείου (αριστερά). Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας  θα το αποτελούν οι Ρομπέρζ – Γιούστε.

Στη μεσαία γραμμή, θα αγωνιστούν οι Σατσέτι – Χ. Κυριάκου με τον Παπουλή να είναι πιο μπροστά, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Φοπαλά, με τους Περέιρα και Σελάγια να κινούνται στις πτέρυγες. Αυτή είναι η πιο πιθανή ενδεκάδα, με τον Μπρου να έχει τις δικές του πιθανότητες να ξεκινήσει από την αρχή.

Οι κυανόλευκοι θα προσέξουν την άμυνα τους, δίνοντας ταυτόχρονα τον ρυθμό που θέλουν στο παιχνίδι. Η μεσαία γραμμή θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο και με την προώθηση του Χάμπου Κυριάκου, αναμένεται πως θα έχει περισσότερη κινητικότητα και δράση στον μεσοεπιθετικό χώρο, με στόχο το γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ