aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μήνας «φωτιά» ο Ιανουάριος

Απόλλων: Μήνας «φωτιά» ο Ιανουάριος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ιανουάριος είναι κρίσιμος μήνας για τον Απόλλωνα, καθώς μετά την Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και τον Εθνικό στο Τσίρειο. Τρεις μέρες μετά, στις 22 Ιανουαρίου, θα δώσει τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος στις 29 Ιανουαρίου. Ενδιάμεσα των δύο αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στις 26/1. Συνολικά, οι κυανόλευκοι θα δώσουν σε διάστημα 25 ημερών έξι κρίσιμα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Εμίλιο Σελάγια ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του και το δείχνει με τις επιδόσεις του στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν εκτός αποστολής λόγω καρτών στο παιχνίδι που διακόπηκε με την Πάφος FC. Στο ματς με την Ομόνοια κρίνεται απαραίτητος, όπως και ο Σερζ Γκακπέ, αλλά για τον δεύτερο στον Απόλλωνα θα περιμένουν μετά την Πρωτοχρονιά για να γνωρίζουν αν θα είναι έτοιμος. Οι δύο επιθετικοί σημείωσαν μαζί τα 11 από τα 22 γκολ της ομάδας τους, τα μισά δηλαδή του Απόλλωνα σε 13 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ