aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

Απόλλων: Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Λένε πως, μία εικόνα αξίζει περισσότερο από χίλιες λέξεις. Για τον Απόλλωνα, λοιπόν, η εικόνα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποτύπωνε και με το παραπάνω τη σημασία της πέμπτης νίκης στο τρέχον πρωτάθλημα. Εκτός από την πίεση και το άγχος μέχρι να φτάσουν στο τρίποντο, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή αποτέλεσε έκρηξη συναισθημάτων, ιδιαίτερα από τον προπονητή, κάτι που αντικατόπτριζε τη σπουδαιότητα της επιτυχίας.

Μπορεί ο Απόλλων να μην κέρδισε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά πέρασε αλώβητος από δύσκολη έδρα και, βεβαίως, έβγαλε από το πρόγραμμα ένα ζόρικο 90λεπτο απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, μετρά μόλις σε έξι αγώνες μία απώλεια βαθμών, στην πρεμιέρα με τη Δόξα (1-1), διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική και αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα της Λεμεσού, δεν ζουν σε άλλον πλανήτη. Γνωρίζουν ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, έχοντας ως μέτρο σύγκρισης τις πρώτες φετινές εμφανίσεις. Ωστόσο, το γεγονός ότι και σε παιχνίδια που προκύπτουν δυσκολίες, το σύνολο δείχνει αντίδραση και ο Σωφρόνης Αυγουστή διαχειρίζεται σωστά την κατάσταση, αποτελούν σημαντικά στοιχεία. Προφανώς, όμως, φτάνοντας στο ύψος πολύ καλύτερων εμφανίσεων, ταυτόχρονα ανεβάζουν και τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

Οι κυανόλευκοι, σύντομα θα μετρήσουν δύο επιστροφές ποιοτικότατων παικτών στην επιθετική γραμμή, αυξάνοντας αυτομάτως τις επιλογές. Ο λόγος για τους Μπακαλί Νταμπό και Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Εστέβαν Σατσέτι θα είναι εκτός από τον επόμενο αγώνα λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ