aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μια από τις πηγές του κακού...

Απόλλων: Μια από τις πηγές του κακού…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χάθηκε η σπιρτάδα, χάθηκε ο ενθουσιασμός, τι άλλο φταίει και ο Απόλλων έχει κολλήσει; Η αστάθεια στην άμυνα δημιουργεί προβλήματα και είναι ξεκάθαρο πως το ταλέντο των Σελίμοβιτς και Σάλαϊ δεν φτάνει. Από τους δύο νεαρούς στόπερ λείπουν οι εμπειρίες, ενώ φαίνεται πως βγάζουν και κούραση, καθώς δεν έχουν τον ίδιο ρυθμό στη διάρκεια ενός αγώνα.

Η επιστροφή του Γιούστε και η ετοιμότητα του Χ. Κυριάκου, (ήταν  στην ενδεκάδα του αγώνα με την Ένωση), οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα γίνουν αλλαγές στον αμυντικό μηχανισμό. Δεν αποκλείεται την τριάδα στην άμυνα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να τη συμπληρώσει η παρουσία του Ενσούε.

Η τεχνική ηγεσία θέλει πάντως να διαχειριστεί και το ζήτημα της κούρασης, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που σε  εφτά ημέρες θα είναι παρόντες σε τρεις αγώνες. Οι Πέδρο, Σατσέτι, Παπουλής και Αγκίρε, ήταν βασικοί με την Ένωση και την Πάφος FC και λογικά θα είναι και αύριο στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ