aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μετεγγραφικό ντόμινο - Ο Σάλαϊ, ο Μαλεκκίδης και το... γεμάτο ταμείο

Απόλλων: Μετεγγραφικό ντόμινο – Ο Σάλαϊ, ο Μαλεκκίδης και το… γεμάτο ταμείο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μετεγγραφικό ντόμινο ακολουθεί τις επόμενες μέρες στον Απόλλωνα. Οι συζητήσεις της διοίκησης των γαλάζιων με την Φενέρμπαχτσε είναι στο τελικό στάδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία για ένα πόσο κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Εφόσον ο Ούγγρος αμυντικός μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Τουρκία πρόθεση των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι να επιστρέψει στο Κολόσσι ο Γιώργος Μαλεκκίδης. Ο Γιάννης Πετράκης παρακολουθεί στενά την πορεία του Κύπριου ποδοσφαιριστή και μάλιστα έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη. Επομένως, έξι μήνες μετά τον δανεισμό του στην Καρμιώτισσα ο αριστεροπόδαρος πολυθεσίτης πολύ πιθανόν να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ελλαδίτη.

Παράλληλα, οι γαλάζιοι της Λεμεσού ψάχνουν και την αγορά για ενίσχυση με σύμμαχο και τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα προκύψουν εάν ολοκληρωθεί η πώληση του Σάλαϊ. Το ταμείο θα γεμίσει επομένως θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ποδοσφαιριστή που να είναι σε θέση να ανεβάσει ποιότητα την ομάδα. Όμως, η αγορά του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και τη δεδομένη στιγμή ίσως η λύση του Μαλεκκίδη προκριθεί.

Διαβάστε επίσης: Τα οικονομικά δεδομένα στη μετεγγραφή Σάλαϊ και οι απολαβές του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ