aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μετεγγραφές σε… στυλ Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Μετεγγραφές σε… στυλ Τσόρνιγκερ

Επέδειξε πολλή υπομονή ο Νίκος Κίρζης στο μεγάλο θέμα της πρόσληψης προπονητή που θα πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί. Τελικά, τον βρήκε στο όνομα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο από εβδομάδας. Όση υπομονή έκανε για τον Γερμανό τεχνικό, όμως, άλλη τόσο θα κάνει ώσπου να αποκτηθούν και οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Όπως αφήνεται να διαρρεύσει από τις τάξεις των κυανόλευκων, με την έλευση του νέου «αφεντικού» τους στη χώρα μας θα βράσει για τα καλά η μηχανή του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ήδη ο Τσόρνιγκερ έδωσε στη διοίκηση του Απόλλωνα ονόματα ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν και οι διεργασίες έχουν αρχίσει.

Επομένως, από την ομάδα της Λεμεσού στέλνεται το μήνυμα προς τους οπαδούς της να μην ανησυχούν επειδή ακόμη δεν κινηθεί δυναμικά στο παζάρι, σε αντίθεση με τους άλλους «μεγάλους» του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όπως και στο θέμα του προπονητή, ο Κίρζης και οι συνεργάτες του θέλουν να κινηθούν προσεκτικά και επίμονα για το κλείσιμο των καλύτερων δυνατών επιλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ