aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μετά τον Ντένιτς, ίσως πάρει και παίκτη Κ-23

Απόλλων: Μετά τον Ντένιτς, ίσως πάρει και παίκτη Κ-23

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων απέκτησε ήδη τους Φλορεντίν Ματέι και Τσάρλισον Μπένσοπ, όμως στα σκαριά είναι έτοιμες άλλες δύο μετεγγραφές. Για την ενδυνάμωση της μεσαίας γραμμής στην κορυφή της λίστας του Σωφρόνη Αυγουστή είναι ο Τζόρτζιε Ντένιτς. Είναι 23 χρόνων  και θα αποκτηθεί δανεικός από την Ρόζενμποργκ, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στη Ραντ Βελιγραδίου και με δανεισμό (2016-16) στη Ζάρκοβο.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και μπορεί να αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος, αλλά και ως «οκτάρι». Με την απόκτηση του τελευταίου, ο Απόλλων καλύπτει τις τρεις κενές θέσεις που υπήρχαν, ενώ για να αποκτηθεί τέταρτος, ο οποίος θα είναι επιθετικός, θα πρέπει να αποχωρήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής. Μπορεί ωστόσο οι κυανόλευκοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Β’. Άρα, σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα αποχωρήσει κανένας.

Οι κυανόλευκοι υπέφεραν από τις μαζεμένες απουσίες το τελευταίο τρίμηνο, όμως, φαίνεται πως σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει. Φυσικά το ζητούμενο είναι συνεχιστεί το σερί των επιτυχιών και η αντεπίθεση να έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο. Ο Απόλλων θέλει να είναι και του χρόνου στην Ευρώπη και θα κυνηγήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο. Στη θέση που βρίσκονται προς το παρών, βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και στον… ορίζοντα είναι ο Εθνικός Άχνας και μετά ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ