aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μετά τον απροβίβαστο βαθμό ψάχνει το άριστα

Απόλλων: Μετά τον απροβίβαστο βαθμό ψάχνει το άριστα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας απώλειας βαθμών, βλέποντας αυτομάτως τη διαφορά από την αυριανή αντίπαλο να διευρύνεται ακόμα περισσότερο. Η ΑΕΛ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μέσα στο Τσίρειο είναι ανίκητη, ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα που θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους όσον αφορά στην υλοποίηση του τελικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Η διοίκηση έβαλε άνω τελεία στο θέμα της διαιτησίας και από την επομένη κιόλας της ισοπαλίας με την Ανόρθωση (2-2), βρίσκεται καθημερινώς στο πλευρό όλων όσoι απαρτίζουν το τιμ στο προπονητικό κέντρο. Ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και προσδοκεί πως το σύνολο θα δώσει πειστικές «απαντήσεις», επιβεβαιώνοντας άλλη μία φορά τις μεγάλες δυνατότητες.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης προετοιμάζει με κάθε επιμέλεια το πλάνο του ώστε να κερδίσει την παρτίδα στη σκακιέρα των προπονητών. Ο κόουτς του Απόλλωνα έχει ως αφετηρία το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ και βάσει των συμπερασμάτων, δίνει τις δέουσες εντολές και καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Η αλήθεια είναι πως ο Απόλλων πήρε… απροβίβαστο τότε και δίκαια γνώρισε την ήττα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ