aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μέσα στο σαββατοκύριακο τα ευχάριστα!

Απόλλων: Μέσα στο σαββατοκύριακο τα ευχάριστα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη νέου προπονητή και εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται πως οι επαφές θα ολοκληρωθούν και θα μάθουμε το νέο αφεντικό στον πάγκο. Εξετάστηκαν δυο-τρεις πολύ καλές περιπτώσεις τεχνικών από Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία και λογικά είναι θέμα χρόνου, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής να αποφασίσουν σε ποιον θα παραδώσουν τα ηνία.

Ο Απόλλων είναι έτοιμος από πλευράς ρόστερ, δεν θα γίνει καμιά επιπλέον «μετάγγιση» και το μόνο που χρειάζεται είναι ορθή καθοδήγηση. Οι γραμμές του είναι γεμάτες και διαθέτει παίκτες έτοιμους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του πρωταθλήματος. Μπορεί να μην τα κατάφερε με την Αϊντχόφεν, αλλά αυτό είχε να κάνει με τη διαφορά επιπέδου που χωρίζει τις κυπριακές ομάδες από τις ολλανδικές.

Στο πρωτάθλημα όμως όλα είναι διαφορετικά, καθώς ο Απόλλων είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κυνηγήσει μετά μανίας τη διάκριση. Τα τρία χρόνια με τον Σωφρόνη Αυγουστή, περιείχαν αρκετές συγκινήσεις και επιτυχίες. Αν προσαρμοστεί εύκολα και ο νέος προπονητής στις συνθήκες που θα συναντήσει και γίνει και το ίδιο από πλευράς ποδοσφαιριστών, είναι σίγουρο πως ανοίγονται νέοι ορίζοντες, με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες δύο περιόδους έφτασε πολύ κοντά, όμως δεν κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα, λόγω συγκυριών, ατυχιών, κούρασης και έλλειψης επιλογών. Φέτος, όμως, δεν θα υπάρχουν οι αγώνες στην Ευρώπη και με πιο βατό πρόγραμμα όλα είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ