aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μέσα σ’ όλα ο Ίβιτς των €500.000

Απόλλων: Μέσα σ’ όλα ο Ίβιτς των €500.000

Δεκάδες είναι τα βιογραφικά προπονητών που φθάνουν στα γραφεία του Απόλλωνα και περνούν από την αξιολόγηση του Νίκου Κίρζη. Όσες περιπτώσεις προκρίνονται προχωρούν στο επόμενο στάδιο, με τον διοικητικό ηγέτη των γαλάζιων να έχει συνεντεύξεις με τους υποψήφιους ώστε να σχηματίσει όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα  sport1.maariv.co, μια περίπτωση προπονητή που προτάθηκε και δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Απόλλωνα είναι αυτή του Βλάνταν Ίβιτς. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σαφώς και είναι μια επιλογή που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Απόλλωνα, όμως το κασέ του ξεπερνά τα 500.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για κυπριακή ομάδα.

Επίσης, στο Ισραήλ σημειώνουν ότι ο 44χρονος τεχνικός που είναι άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν απολύθηκε από την Γουότφορντ, επιθυμεί να εργαστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

Υπό αυτά τα δεδομένα μάλλον το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς πέρασε από το γραφείο του Νίκου Κίρζη αλλά δεν έμεινε για αρκετή ώρα, καθώς μοιάζει απομακρυσμένη έως ανέφικτη μια ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ