aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μέσα ο Παπουλής, σε φόρμα ο Σαρδινέρο

Απόλλων: Μέσα ο Παπουλής, σε φόρμα ο Σαρδινέρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επιστροφή του Φώτη Παπουλή δίνει την ευχέρεια στον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει ακόμη μια ποιοτική και έμπειρη μονάδα ενόψει της συνέχειας. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, όμως είναι έτοιμος και ορεξάτος για να βοηθήσει.

Όλοι γνωρίζουν ότι στην καλή του μέρα ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα μπορεί να σηκώσει στους ώμους του ολόκληρη την ομάδα. Για ακόμη ένα εικοσαήμερο θα στερηθεί η ομάδα της Λεμεσού τις υπηρεσίες του Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες είχε καταπονηθεί αρκετά.

Χαμόγελα προκαλεί η απόδοση του Αντριάν Σαρδινέρο στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ισπανός εξτρέμ δικαιώνει τον προπονητή του με καλές εμφανίσεις και καθιερώθηκε με το «σπαθί» του στο αρχικό σχήμα. Κόντρα στην Αλκή πέτυχε ένα γκολ, ενώ προχθές έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Μάγκλιτσα στη φάση του πρώτου τέρματος επί της Δόξας. Ακολουθούν μαζεμένα ντέρμπι με ψηλό βαθμό δυσκολίας και ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει πως θα είναι χρήσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ