aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μεγάλη ανησυχία για Μολ, χάνει δύο ενόψει Δόξας

Απόλλων: Μεγάλη ανησυχία για Μολ, χάνει δύο ενόψει Δόξας

Εκεί που το παιχνίδι άρχισε να παίρνει φωτιά ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα κι ενώ το ματς ήταν στο 1-1 κι αντιστέκονταν οι φιλοξενούμενοι, ο Ζοέλ Μολ στο 80’ έπιασε το γόνατό του, έπεσε στο έδαφος και η μεγάλη ανησυχία πάγωσε όλους στον Απόλλωνα.

Εν τέλει, ο Ελβετός κίπερ έσφιξε τα δόντια και συνέχισε στο ματς, αφού ο Απόλλωνας δεν δικαιούτο άλλες αλλαγές και παρόλο που έδειχνε πως πονούσε, πραγματοποίησε και εξαιρετικές αποκρούσεις. Έμελλε όμως να δεχθεί τρία γκολ ο Μολ από το 90’ μέχρι το 95’ που δεν μπορούσε να αποφύγει.

Ο 28χρονος κίπερ αποχώρησε κουτσαίνοντας σε σημαντικό βαθμό από το ΓΣΠ και για την ώρα η συμμετοχή του στο προσεχές ματς με τον Εθνικό Άχνας για το κύπελλο («8») στο Τσίρειο την ερχόμενη Τετάρτη (19/2 – 17:00), αλλά και για το επόμενο πρωταθλήματος με τη Δόξα στο Τσίρειο (22/9 – 17:00). Yπάρχει όμως μεγάλη ανησυχία για τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, για το ματς με τη Δόξα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί των υπηρεσιών των Εστέβαν Σατσέτι και Έκτορ Γιούστε. Ο Αργεντινός μέσος δέχθηκε κάρτα και συμπλήρωσε έξι στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ το ίδιο έτυχε και στον Ισπανό στόπερ που τις έκανε τρεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ