aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με τους δικούς του «νόμους»

Απόλλων: Με τους δικούς του «νόμους»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τίποτε άλλο δεν έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, εκτός από τη νίκη στον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια. Οι κυανόλευκοι μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ, την περασμένη Τετάρτη, θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στις επιτυχίες και τη διεύρυνση της αντεπίθεσης τους με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής, μέσα στις προσεχείς αγωνιστικές.

Ο Απόλλων μπήκε δυναμικά στο 2019, αλλά οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ πιο σοβαροί και αποτελεσματικοί το απόγευμα στο Τσίρειο. Η αντίπαλος τους παρουσιάζεται με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και θα τους βάλει δύσκολα. Είναι όμως καθόλα έτοιμοι για να γράψουν την 10η τους νίκη στο πρωτάθλημα και να πάνε μετά και με ακλόνητη πίστη στον επαναληπτικό του κυπέλλου, πάλι με το «τριφύλλι», για να σφραγίσουν την πρόκριση. Για να επιβάλει τους δικούς του… νόμους και τον ρυθμό του, ο Απόλλων, στο σημερινό παιχνίδι θα χρειαστεί τρέξιμο σε όλους τους χώρους.

Προπάντων αυτό που προέχει για τους ποδοσφαιριστές είναι να μην επιτρέψουν στην Ομόνοια να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Το μηδέν παθητικό θα είναι σημαντικό για να φτάσουν με υπομονή στη νίκη που θα τους δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια. Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Και ειδικά μετά την απώλεια δύο βαθμών στο τελευταίο παιχνίδι, ο Απόλλων θα επιχειρήσει ένα καινούργιο restart.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να ξεκινήσει με τον Παπουλή στο αρχικό σχήμα αντί του Μαγκλίτσα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Σατσέτι είναι εντελώς καλά και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ φανέλα βασικού ίσως πάρει και ο Σαρδινέρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ