aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με τον Ρομπέρζ είναι αλλιώς...

Απόλλων: Με τον Ρομπέρζ είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μπορεί η αποστολή του Απόλλωνα να «κατέβηκε» από τις Πλάτρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα βάσανα για τους παίκτες τελειώνουν. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση και σήμερα υπάρχει φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση (19:00). Ο Σωφρόνης Αυγουστή, το διάστημα που η ομάδα ήταν στις Πλάτρες, «έτρεξε» τους παίκτες ώστε να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση αφού είναι δεδομένο πως η παρατεταμένη απραξία λόγω καραντίνας, επηρέασε.

Η πρώτη εικόνα από τις προπονήσεις και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα, φέρνει τον Βαλεντίν Ρομπέρζ να κερδίζει τις εντυπώσεις από την «παλιοσειρά» των γαλάζιων. Στεκόμαστε στον Γάλλο αφού είναι δεδομένο πως η προσωπικότητά του, αλλά και η ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει την αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα να ανεβεί επίπεδο, κάτι που έλειψε στην περσινή περίοδο αφού ήταν εκτός από τους αγώνες της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επενδύει στην εμπειρία του Γάλλου και δεν θα ήταν παράξενο αν αύριο, βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μιας και ο λόγος για το φιλικό με την Ανόρθωση, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Εμίλιο Ενσούε, πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο κεφάλαιο της ενίσχυσης όλα έχουν να κάνουν με την επιλογή του Ντάνιελ Λάρσον, τον οποίο ο Απόλλων περιμένει χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι γαλάζιοι δεν κοιτούν την αγορά για κάτι άλλο. Ένα άλλο ανοιχτό κεφάλαιο είναι και αυτό του Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος μένει μέχρι να φύγει αφού είναι δεδομένη η θέληση του ιδίου να αποχωρήσει. Άλλωστε το είχε δηλώσει τον Ιανουάριο στους παράγοντες του Απόλλωνα. Όλα όμως έχουν να κάνουν με την πρόταση που θα έρθει ώστε η διοίκηση να συναινέσει στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ