aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με τη ψυχολογία και το ηθικό στον… Θεό!

Απόλλων: Με τη ψυχολογία και το ηθικό στον… Θεό!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές  του Σωφρόνη Αυγουστή απόλαυσαν διήμερο ρεπό (Κυριακή – Δευτέρα) με τις οικογένειες τους και από σήμερα πιάνουν δουλειά, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Οι έντεκα που άρχισαν με την ΑΕΛ, ήταν υπέροχοι, δεν άφησαν σπιθαμή του γηπέδου που δεν την πάτησαν και κυριολεκτικά πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερή τους εμφάνιση μέσα στο 2019.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη, όμως, πέραν από τη νίκη στο ντέρμπι, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για την συνέχεια πηγάζουν και από το γεγονός, ότι η ομάδα γεμίζει ενόψει ΑΠΟΕΛ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Φακούντο Περέιρα, που αποχώρησε με τραυματισμό. Ταυτόχρονα, ο πρώτος από τους παροπλισμένους που έχει πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα, είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος, είναι πολύ καλύτερα και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή. Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο για την μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Η τύχη της ομάδας είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, πώς να ξεφύγουν και άλλο από την πρώτη θέση. Ο στόχος την Κυριακή θα είναι η νίκη, ωστόσο έχουν και το περιθώριο να νοιώσουν καλά και με την ισοπαλία. Θα κριθούν πολλά στα ματς που ακολουθούν, όμως οι κυανόλευκοι έχουν με το μέρος τους τώρα την ψυχολογία και από την στιγμή που νοιώθουν καλά, μπορούν να πάνε πρώτοι μέχρι το τέλος. Στη θέση που βρίσκεται η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, μπορεί και για το θαύμα, που είναι η κατάκτηση του νταμπλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ