aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με συνταγή πρώτου ημιχρόνου

Απόλλων: Με συνταγή πρώτου ημιχρόνου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τη συνταγή του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Ομόνοια στο κύπελλο, θα θελήσει να ακολουθήσει αύριο ο Απόλλων, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι θα πάνε στο «Αμμόχωστος» έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να μοχθήσουν και να παρουσιαστούν πολύ σοβαροί, όπως και στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με την Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, όμως για να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις. Ο Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλαν Κερμπρ, με τον Τσέχο να είναι έτοιμος να πάρει ακόμη και θέση βασικού. Αν γίνει αυτό θα μείνει στον πάγκο ο Βασιλείου. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει και κατά πόσο θα είναι στην αποστολή οι Σατσέτι και Περέιρα. Ο πρώτος προπονείται κανονικά και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ενώ ο συμπατριώτης του ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Ακόμη όμως κι αν δεν καταφέρουν να δώσουν το «παρών» τους, υπάρχουν οι επιλογές για τη μεσαία γραμμή, με τους Μάρκοβιτς, Παπουλή και Μπρου. Ο τελευταίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του τελευταίου αγώνα και έδειξε πως είναι σε κακή κατάσταση. Αν δεν καταφέρει ένας από τους Σατσέτι και Περέιρα να αγωνιστούν, ο Μπρου θα είναι για δεύτερο συνεχές παιχνίδι στο αρχικό σχήμα. Ο Ζελάγια θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, εκτός κι αν προτιμηθεί πάλι ο Καραγιόλ.

Οι κυανόλευκοι στο σημείο που βρίσκονται δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη, γιατί δεν τους «σηκώνει» άλλη απώλεια μετά τις δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ και την Πάφο, ενώ ακολουθεί και το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Αρένα», οπόταν μια νίκη αύριο θα βοηθήσει, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Αν καταφέρει να εξασφαλίσει και τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει στη Λάρνακα, θα είναι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ