aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με σοβαρότητα και προσοχή, ποιοί είναι οι αμφίβολοι

Απόλλων: Με σοβαρότητα και προσοχή, ποιοί είναι οι αμφίβολοι

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μελετήσει την προσεχή αντίπαλο Ζαλγκίρις Κάουνας και εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο Απόλλων μπορεί να βάλει γερές βάσεις από το πρώτο παιχνίδι για πρόκριση στον 2ο προκριματικό. Μέσα από τα φιλικά που έχουν δώσει οι κυανόλευκοι, κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι γνωστό το σχήμα που θα δούμε την Πέμπτη. Μοναδικοί αμφίβολοι είναι οι Αγκίρε και Περέιρα, ενώ ο Χ. Κυριάκου θα είναι μάλλον έτοιμος στον επαναληπτικό.

Η Ζαλγκίρις δεν αποτελεί φόβητρο, όμως χρειάζεται προσοχή, αφού κάθε λεπτομέρεια μπορεί να στοιχίσει. Όλοι θυμούνται την περσινή περιπέτεια με τη Στούμπρας. Ο Απόλλων έχανε τις ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις του αγώνα, δέχθηκε ένα γκολ για να ηττηθεί με 0-1. Βέβαια αρνητικός παράγοντας στον περσινό αγώνα ήταν οι καιρικές συνθήκες, γι’ αυτό την Πέμπτη καλούνται οι κυανόλευκοι να είναι προσεκτικοί.

Θα παραταχθούν έχοντας ως βάση τους περσινούς παίκτες. Θα δούμε τον Μπεσάτ από την αρχή, ενώ ο Μολ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια, όπου ο Απόλλων θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις χωρίς τον Βάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ