aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με Σαρλερουά ή Παρτιζάν στα πλέι οφ του Γιουρόπα (προφίλ)

Απόλλων: Με Σαρλερουά ή Παρτιζάν στα πλέι οφ του Γιουρόπα (προφίλ)

Έμαθε τον επόμενο του αντίπαλο ο Απόλλωνας, αν φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν. Η ομάδα της Λεμεσού θα αναμετρηθεί εκτός έδρας (μονός αγώνας) με την νικήτρια του ζευγαριού Σαρλερουά (Βέλγιο) – Παρτιζάν (Σερβία), την 1η Οκτωβρίου για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Από αυτό το ζευγάρι δεν μπορεί καμία ομάδα να χαρακτηριστεί ως φαβορί και έτσι ο Απόλλωνας αφού… ξεμπερδέψει με την Λεχ Πόζναν θα πρέπει να περιμένει μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης ώστε να δει μια θα είναι η επόμενη του αντίπαλος.

Η Σαρλερουά ιδρύθηκε το 1904 και αγωνίζεται στο «Stade du Pays de Charleroi», χωρητικότητας 15.000 φιλάθλων. Το παράδοξο με την ομάδα του Βελγίου, είναι το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στα 116 χρόνια ζωής της. Το εγχώριο πρωτάθλημα άρχισε ήδη και έχουν διεξαχθεί πέντε αγωνιστικές. Η Σαρλερουά βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς καθώς μετράει το απόλυτο και έχει σκοράρει εννέα γκολ. Δέχθηκε μόλις ένα.

Τέλος, όσον αφορά στην Παρτιζάν, ιδρύθηκε το 1945 και στην ιστορία της έχει κατακτήσει 27 πρωταθλήματα και 16 πρωταθλήματα. Οι Σέρβοι αγωνίζονται στην καυτή έδρα «Partizan Stadion», χωρητικότητας 33.000 φιλάθλων! Στο πρωτάθλημα της Σερβίας έχουν παιχτεί ήδη επτά αγωνιστικές, με την Παρτιζάν να βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς και στο -6 από τον… μισητό και «αιώνιο» αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα. Έχει καταγράψει πέντε νίκες και δύο ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ