aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με πολλές επιλογές για ενδεκάδα νίκης

Απόλλων: Με πολλές επιλογές για ενδεκάδα νίκης

Ο Απόλλων θα κυνηγήσει το γκολ και ξέρουμε πως έχει τα «φονικά όπλα» που μπορούν να «σκοτώσουν» τον αντίπαλό του. Ο Ζελάγια έχει σημειώσει 17 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Μαγκλίτσα 15 και ο Παπουλής 14. Ο πρώτος πιθανό να μην ξεκινήσει, αλλά είναι σίγουρο πως θα τον δούμε σε κάποια φάση της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Πάει γι’ άλλα ο Μαγκλίτσα

Από την αρχή πιθανό να βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Σκέμπρι, που είναι σε θαυμάσια κατάσταση. Αν και υπάρχει το σενάριο να δούμε στο αριστερό φτερό τον Σαντάνα και τον Βασιλείου να ξεκινά σαν αριστερό μπακ, ο Κύπριος τεχνικός, μάλλον θα ακολουθήσει την «πεπατημένη». Πιο πολύ όμως οι ενδείξεις κλείνουν στο ακόλουθο σχήμα, που είναι και δοκιμασμένο και απόλυτα ικανό να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Διαβάστε επίσης: Οι 2.200 οπαδοί και ο «λόγος» των παικτών

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα δύο άκρα της άμυνας, ο Πέδρο (δεξιά), με τον Σαντάνα (αριστερά). Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Αλεφ, Σατσέτι και Παπουλής, με τον Μαγκλίτσα στην κορυφή και τους Σκέμπρι – Γιάκολις στα φτερά. Μπορεί όμως να ξεκινήσει αριστερά ο Παπουλής και ο Μάρκοβιτς να πάρει θέση βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ