aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Mε πέντε πρωτιές πώς να μην αντιδρά ο Αυγουστή;

Απόλλων: Mε πέντε πρωτιές πώς να μην αντιδρά ο Αυγουστή;

Ο Απόλλων είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες (έξι), η ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της Κυριακής, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (17 γκολ), η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (τρία γκολ παθητικό), παίκτης της (σ.σ. Νικολάς Ντιγκινί) με πέντε γκολ είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ (μαζί με τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Μπεράτ Σαντίκ).

Επιδόσεις που αν μη τι άλλο είναι ενθαρρυντικές για την πορεία των γαλάζιων στη Λεμεσού ως προς τον ξεκάθαρο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όμως, επειδή και στο πρόσφατο παρελθόν ο Απόλλων έφτασε (παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο) στην πηγή και δεν ήπιε νερό στο Κολόσσι o Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει πως το μοναδικό ζητούμενο είναι να μπαίνουν στο σακούλι οι τρεις βαθμοί.

Ο Κύπριος τεχνικός για πολλοστή φορά φέτος εκδηλώνει την δυσαρέσκειά του για διάφορα σχόλια που αφορούν την ομάδα του. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντί να σταθούν στο «διπλό» επί του Ολυμπιακού την περασμένη βδομάδα υπογράμμισαν τη μέτρια απόδοση του Απόλλωνα και την κακή παρουσία του Λάρσον.

Το ζητούμενο, δηλαδή το «τρίποντο» στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ήρθε πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους «μαυροπράσινους», άσχετα εάν οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε με ικανοποίηση τον Χάμπο Κυριάκου να ανεβάζει ταχύτητα, τον Λάρσον να έχει πολύ περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι, τον Μπένσοπ να σκοράρει για τέταρτη φορά, αλλά το κυριότερο την ομάδα του να φτάνει για έκτη διαδοχική φορά στη νίκη.

Η συνέπεια και η διάρκεια στην απόδοση του Απόλλωνα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία του στη φετινή σεζόν. Η ποιότητα αδιαμφισβήτητα υπάρχει, η εμπειρία του πρωταθλητισμού υπάρχει, τα αποτέλεσμα έρχονται, επομένως ο Σωφρόνης Αυγουστή με το δίκιο του παραπονιέται για υπερβολική κριτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ