aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με όσες δυνάμεις διαθέτει

Απόλλων: Με όσες δυνάμεις διαθέτει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρόκληση είναι τεράστια! Ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από θέση ισχύος στα πλέι οφ. Είναι πρώτος και εάν επιβληθεί του ΑΠΟΕΛ, θα ανεβάσει τη διαφορά στο +4 παίρνοντας σημαντικό πλεονέκτημα και με πολύ καλύτερη ψυχολογία θα μπει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Συνάμα, θα προσθέσει πίεση στον πρωταθλητή των προηγούμενων έξι ετών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, οπότε θα επενδύσει στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Οι Φοπαλά, Μάρκοβιτς και Γιούστε θα είναι στην αποστολή καθώς έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. Επιστρέφουν και οι Ρομπέρζ, Βασιλείου που δεν είχαν αγωνιστεί με την Αλκή. Με όσες δυνάμεις διαθέτει, ο Απόλλων θα πάει σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Είναι αγώνας με πολλές ιδιομορφίες και αυτό που προέχει είναι οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν την Κυριακή να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή τους αγωνιστική κατάσταση για να υλοποιηθεί ο στόχος.

Ο τεχνικός της ομάδας έχει άλλες δύο μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του, αν και στο μυαλό του έχει «σχηματιστεί» σε μεγάλο βαθμό το παζλ των προσώπων που θα αποτελούν το αρχικό σχήμα. Για τους κυανόλευκους αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιαστούν με καθαρό μυαλό. Καμιά σχέση δεν έχει η αναμέτρηση της Κυριακής με αυτήν του πρώτου γύρου όπου ο Απόλλων έχασε με το βαρύ 5-1. Τέτοια παιχνίδια εξαρτώνται και από το πάθος των ποδοσφαιριστών.

Οι κυανόλευκοι επενδύουν και στην εμπειρία. Το ρόστερ απαρτίζεται από πολύπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσα και από τους αγώνες της Ευρώπης έδειξαν πως μπορούν να τα βάλουν με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν τελειώνει τίποτα σε ένα παιχνίδι, όμως όταν νικάς τον βασικό ανταγωνιστή σου για τον τίτλο, όλα μπορεί να είναι θετικά για τη συνέχεια. Οι τέσσερις βαθμοί που θα αποκτήσει προβάδισμα από τον ΑΠΟΕΛ (ξέχωρα από τι θα γίνει στο ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΛ) θα τον βοηθήσουν να κυνηγήσει με καλύτερη διάθεση την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά τη δεύτερη φάση του μαραθωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ