aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με όπλο τη σοβαρότητα για πετυχημένο φινάλε

Απόλλων: Με όπλο τη σοβαρότητα για πετυχημένο φινάλε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γκιέ Γκιέ, σε συνδυασμό με την απουσία του Μαγκλίτσα, έφερε στο προσκήνιο τον Πίεχ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή άρχισε με τον Πολωνό στην επίθεση και στη συνέχεια τον αντικατέστησε με τον Γκιέ Γκιέ.

Ήταν φανερό πως ήθελε να παίξει με έναν γρήγορο επιθετικό, λόγω της αριθμητικής υπεροχής του αντιπάλου, όμως η μακρά απουσία του Ιβοριανού επιθετικού τον επηρέασε. Το Σάββατο θα ξεκινήσει και πάλι με τον Πίεχ στην κορυφή, ενώ οι επιλογές στην επίθεση αυξάνονται καθώς θα είναι διαθέσιμος και ο Σαρδινέρο, που έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι, λόγω καρτών.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα αρχίσει από σήμερα για το παιχνίδι του Σαββάτου, με την τεχνική ηγεσία να τονίζει στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να παραμείνουν σοβαροί μέχρι το τέλος για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Το μέταλλο, που έχουν καταθέσει στα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, αποτελεί και το ισχυρό όπλο του Απόλλωνα για να ολοκληρώσει τη σεζόν με απόλυτη επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ