aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με Έκτορ και Χάμπο θα είναι αλλιώς…

Απόλλων: Με Έκτορ και Χάμπο θα είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H ήττα από την ΑΕΛ δεν είναι σημαίνει εγκατάλειψη της μάχης. Στον Απόλλωνα δηλώνουν πως ό,τι έγινε είναι γεγονός και δεν αλλάζει. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις νίκες και να συνεχίσει να διατηρεί την επαφή της με τους πρωτοπόρους. Αυτό που έχει σημασία, όπως υποστηρίζουν, είναι να ριχτούν όλοι στη δουλειά για να παρουσιαστούν στα ίδια επίπεδα που παρουσιαζόταν η ομάδα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η επάνοδος στην ενεργό δράση του Έκτορ Γιούστε και του Χάμπου Κυριάκου θα ενισχύσει τις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή.  Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σε καλό δρόμο και λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα που θα διεξαχθεί σε δέκα μέρες με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Πριν τον αγώνα στο ΓΣΠ, ο Απόλλων καλείται να φορέσει το καλό του κοστούμι και να επανέλθει στις νίκες. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Ένωση στο Τσίρειο και τρεις μέρες μετά θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης», εκεί όπου θα δοθεί συνέχεια στον διακοπέντα αγώνα με την Πάφος FC. Πρόκειται για το παιχνίδι που άρχισε στις 21 Δεκεμβρίου, το οποίο διεκόπη στο 3’ λόγω προβλήματος στους προβολείς του σταδίου. Αν καταφέρει να πάρει και τους έξι βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια, θα πάει και με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Στον Απόλλωνα, σε αυτό το νέο restart που ετοιμάζουν, είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν ένα προς ένα τα παιχνίδια και να μη βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο. Την ίδια φιλοσοφία είχαν ακολουθήσει, όταν επέστρεψε ο Σωφρόνης Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας του, τον περασμένο Οκτώβριο. Πρέπει πρώτα να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές να κρατήσουν στο μυαλό τους σαν μια κακή ανάμνηση την ήττα από την ΑΕΛ.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο λόγια, εικασίες και κριτική. Για να φθάσεις εκεί που θέλεις χρειάζεται δουλειά, ιδρώτας, πόνος και πείσμα. Οι κυανόλευκοι έχασαν ένα παιχνίδι, όμως μέχρι το τέρμα υπάρχει αρκετός δρόμος. Μια ήττα σε τοπικό ντέρμπι δεν είναι το τέλος του κόσμου, αν αναλογιστεί κάποιος ότι απομένουν άλλα δεκαπέντε παιχνίδια. Συνεπώς το μόνο που απομένει είναι να συγκεντρωθούν και να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό. Δεν έχει χαθεί τίποτε, αντίθετα θα βρεθούν όλοι στη σφαίρα της αυστηρής κριτικής αν από τώρα θεωρηθεί πως  έχει κριθεί από τώρα η τύχη της ομάδας στην υπόθεση για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ