aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με αυτούς που «σκότωσαν» την ΑΕΚ

Απόλλων: Με αυτούς που «σκότωσαν» την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα έχει απουσίες ο Απόλλων τα Σάββατο, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την πίστη όλων πως όσοι αγωνιστούν έχουν τις δυνατότητες να σπάσουν το αήττητο της Ανόρθωσης. Οι Αγκίρε, Ενσούε, Περέιρα, Σαρδινέρο δεν υπολογίζονται. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Γκακπέ, ενώ παραμένει το ρίσκο με τον Γιούστε. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή προπόνηση.

Η τεχνική ηγεσία έχει πάντως κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το Σάββατο στο Τσίρειο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μπροστά από τον Μολ θα είναι η τριάδα με τους Σάλαϊ, Σελίμοβιτς και Χ. Κυριάκου. Δεξιά θα είναι ο Πέδρο και απέναντι ο Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σατσέτι με τον Μάρκοβιτς και τον Παπουλή, ο οποίος θα κινείται από αριστερά, ενώ στις άλλες δύο θέσεις μπροστά θα είναι ο Πίττας με τον Σελάγια. Έτοιμος είναι και ο Γιαννιώτας, η μοναδική αξιόπιστη επιλογή που θα έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή, αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ