aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με αυτή τη φιλοσοφία πάει για την πρόκριση...

Απόλλων: Με αυτή τη φιλοσοφία πάει για την πρόκριση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα υπάρχουν οι παίκτες-κλειδιά, αυτοί που θα σπρώξουν σε κρίσιμα σημεία την ομάδα, κάτι που παρατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό την περσινή σεζόν. Φέτος, φαντάζει κάπως διαφορετική η κατάσταση. Υπάρχουν φοβερές ομάδες, αλλά κύριο στοιχείο είναι το ομαδικό πνεύμα.

Ο Απόλλων είναι πιο ομαδικός, πιο πειθαρχημένος αγωνιστικά και με αυτά τα στοιχεία προχωρεί στην Ευρώπη. Τρανό παράδειγμα το ματς της περασμένης εβδομάδας στη Βιέννη, στο οποίο παρά τις τρεις απουσίες, δεν έδειξε να επηρεάζεται. Έβγαλε μια πολύ πειστική ταυτότητα, η οποία από παιχνίδι σε παιχνίδι ίσως γίνει πιο ισχυρή.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να δούμε και στη ρεβάνς απόψε με την Αούστρια Βιέννης στο ΓΣΠ (20:00, CytavisionSports 1HD). Να παίρνουν στις πλάτες κάποιοι ποδοσφαιριστές την ομάδα τους, βγάζοντας παραλλήλως χαρακτήρα πειθαρχίας και αγωνιστικής συνέπειας. Με αυτή τη φιλοσοφία θα μπει στο γήπεδο η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ξεχνώντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έχοντας στο μυαλό πως όλα ξεκινούν από την αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ