aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ματιές σε κοινοτικούς U22 και Κύπριους παίκτες

Απόλλων: Ματιές σε κοινοτικούς U22 και Κύπριους παίκτες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πέρα από τη δεδομένη συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί και τη θέληση απόκτησης του Ντάνι Λάρσον, ο Απόλλων αναζητεί και ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Β. Ο Σωφρόνης Αυγουστή επιθυμεί την αύξηση των αξιόπιστων λύσεων μέσω της έλευσης κοινοτικών παικτών κάτω των 22 ετών, ενώ ενδιαφέρεται και για Κύπριους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, ήδη αποκτήθηκαν οι Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης) και Γιώργος Μαλεκκίδης, ενώ γίνεται προσπάθεια εντοπισμού και άλλου Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α, δεν υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, καθώς οι θέσεις είναι σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένες. Οι κυανόλευκοι δουλεύουν για να προσθέσουν τις κατάλληλες πινελιές, ώστε να στελεχωθεί ικανοποιητικά το έμψυχο δυναμικό και να είναι σε θέση να φέρει σε πέρας τους στόχους τους.

Σύμμαχός τους είναι η άνεση χρόνου, καθώς έως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων (Αύγουστος), υπάρχει ακόμη δρόμος. Επομένως, μπορεί ο Απόλλων να κάνει υπομονή ώσπου να εξασφαλίσει την υπογραφή από τους ποδοσφαιριστές, που θα πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Από εκεί και πέρα, εκκρεμούν ασφαλώς και τα ζητήματα που προέκυψαν με τους Βαχίντ Σελίμοβιτς και Εμίλιο Ενσούε. Ο πρώτος μάλλον αποχωρεί, ενώ για τον δεύτερο όλα είναι ανοικτά.

Εν τω μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων άρχισαν εργομετρικά προχθές, ενώ αύριο θα μπουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Όπως έχει γίνει γνωστό, η προετοιμασία θα γίνει στην Κύπρο, ενώ το σκηνικό θα μεταφερθεί από τις 2 έως τις 14 Ιουλίου στις Πλάτρες. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου), οι κυανόλευκοι θα δώσουν σειρά από φιλικά ματς ώστε να παρουσιαστούν στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ