aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Μασούσαν» σίδερα!

Απόλλων: «Μασούσαν» σίδερα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αντεπίθεση καλά κρατεί! Ο Απόλλων κέρδισε χθες βράδυ με 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι του Τσιρείου και μείωσε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, δίνοντας επιπρόσθετο έτσι ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Στο καλύτερό τους φετινό παιχνίδι, οι κυανόλευκοι… μασούσαν σίδερα στον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας το μήνυμα πως η ξέφρενη πορεία τους θα έχει και συνέχεια. Η γαλάζια βραδιά ξεσήκωσε τον κόσμο που αποθέωσε τους νικητές στη 17η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Εξαιρουμένου ενός διαστήματος στο β’ μέρος, ο Απόλλων ήταν πιο δραστήριος, πιο φρέσκος και από την αρχή του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του και όταν ΑΠΟΕΛ έδειξε αποφασιστικός να ισοφαρίσει. Οι Ντα Σίλβα, Σατσέτι, Μπεντόγια… κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα, μοίρασαν παιχνίδι, σταμάτησαν επιθέσεις του αντιπάλου και γενικά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπροστά στην ορμή του Απόλλωνα, ο ΑΠΟΕΛ φαινόταν αδύναμος ν’ αντιδράσει. Λίγες φορές βγήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Βάλε και όσες φορές πήγαινε να γίνει κάτι η άμυνα των κυανόλευκων ήταν αλάνθαστη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ