aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μαλεκκίδης και Μπίσεσβαρ στη... φωτιά

Απόλλων: Μαλεκκίδης και Μπίσεσβαρ στη… φωτιά

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολύ σημαντική θεωρείται η αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για τον Απόλλωνα αφού πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και παράλληλα να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Οι κυανόλευκοι μετρούν την επιστροφή του Ρομπέρζ για τον αγώνα του Τσιρείου, αλλά παράλληλα την απουσία των Κατελάρη και Βασιλείου.

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε την απόφαση να έχει στη διάθεσή του τον Μάρκοβιτς (θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο αγώνα) αφού έχει χρεωθεί με κίτρινες κάρτες. Στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ δεν αποκλείεται να δούμε τα δυο τελευταία αποκτήματα της λεμεσιανής ομάδας στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τους Γιώργο Μαλεκκίδη και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Δυο διαφορετικές περιπτώσεις που θεψωρούνται, όμως, απαραίτητες -τη συγκεκριμένη περίοδο για τον Ελλαδίτη τεχνικό. Όσον αφορά στον Μαλεκκίδη, δεν υπάρχει άλλος αριστερός ακραίος αμυντικός και η συμπερίληψή του στην ενδεκάδα μοιάζει με μονόδρομο. Έτσι και αλλιώς, ο Γιάννης Πετράκης ήταν πολύ θερμός για την επιστροφή του στο Κολόσσι.

Φανέλα βασικού, όμως, προβάρει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο προπονητής του θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ποδοσφαιρική ποιότητα, αλλά και εξυπνάδα του δίνοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. Με αυτόν τον τρόπο θα επιδιώξει να κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη την επιθετική του γραμμή. Για τον Κρητικό τεχνικό η σπαζοκεφαλιά μάλλον θα είναι ποιος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός ενδεκάδας αν αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στον Μπίσεσβαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ