aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Limit up η «μετοχή» του Σάλαϊ, μαζί με Έρικσεν, Λεβαντόφσκι και άλλους

Απόλλων: Limit up η «μετοχή» του Σάλαϊ, μαζί με Έρικσεν, Λεβαντόφσκι και άλλους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ατίλα Σάλαϊ συνεχίζει τις… ψηλές πτήσεις, πάει από το καλό στο καλύτερο, ανεβάζοντας αυτομάτως τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Κάτι που επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά, μέσω της αγωνιστικής παρουσίας του υψηλόσωμου στόπερ του Απόλλωνα στα πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας για το Πρωτάθλημα Εθνών.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως η εμφάνιση του 22χρονου απέναντι στη Ρωσία (0-0), δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την ευρέως γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με τη λεπτομερή καταγραφή των στατιστικών επιδόσεων των ποδοσφαιριστών ανά το παγκόσμιο. Ο λόγος για τη Sofascore, η οποία αποτυπώνει -μεταξύ άλλων- με ακρίβεια τα στατιστικά και τις επιδόσεις όλων των παίκτη.

Ο Μαγυάρος άσος, λοιπόν, φιγουράρει στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής καθώς σε εξαιρετικά ζόρικο εκτός έδρας παιχνίδι απέσπασε βαθμολογία 7,9. Το όνομά του, βρίσκεται δίπλα από πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Γεόργι Μπουστσάν (Ουκρανία) και τον Ατίλα Σάλαϊ στην άμυνα πλαισιώνουν οι Σίμον Κιαέρ (Δανία), Μάρκους Παλιόνις (Λιθουανία). Από το κέντρο και μπροστά, ασφαλώς, «σκάνε» πασίγνωστοι παίκτες. Στο κέντρο συναντούμε τους Κρίστιαν Ερικσεν (Δανία), Ρέμο Φρόιλερ (Ελβετία), στις πτέρυγες τους Ντιόγκο Ζότα (Πορτογαλία), Κάι Χάβετς (Γερμανία), σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Εράν Ζάχαβι (Ισραήλ) και στην κορυφή της επίθεσης τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία), ο οποίος έχει ως παρτενέρ τον Χάρις Βούτσκιτς.

Στον Απόλλωνα, διαπιστώνουν πως η επένδυση που έκαναν πριν από ένα χρόνο, δεν πήγε στράφι. Ο 22χρονος παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη, αποτελώντας το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Παρά τις κρούσεις που είχαν από συλλόγους στο εξωτερικό, όπως λένε, η διοίκηση δεν μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί την πώλησή του, κρίνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια για να ανέβει η τιμή πώλησής του. Υπενθυμίζουμε πως εάν η Ουγγαρία κερδίσει στις 12 Νοεμβρίου την Ισλανδία, εξασφαλίζει το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ