aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Λάθη, αυτοκριτική και αντεπίθεση

Απόλλων: Λάθη, αυτοκριτική και αντεπίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είχε την ευκαιρία να υψώσει ανάστημα ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση αν κέρδιζε την Ανόρθωση, όμως και πάλι με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής που πέρασε δεν έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος. Διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή ένεκα της ήττας του ΑΠΟΕΛ και στο -1 από την ΑΕΛ που πέρασε στη δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Η ήττα από την Ανόρθωση ήταν η τρίτη φετινή και βγαίνει το μήνυμα πως για να φτάσει εκεί που θέλει ο Απόλλων πρέπει να αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά του, με τα πολλά λόγια να μένουν στην άκρη. Να έχει καλή απόδοση και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Απαιτείται περισσότερο πάθος και πραγματική εκτίμηση της αξίας του αντιπάλου. Από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Ακολουθούν μόνο ντέρμπι. Το Σάββατο αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, μετά την Αλκή (εκτός) και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ. Και μετά είναι τα πλέι οφ, με τις μάχες των μαχών μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του δεν βλέπουν φυσικά πιο μακριά από το παιχνίδι που ακολουθεί. Η έγνοια τους τώρα είναι να κερδίσουν την ΑΕΛ και να επανέλθουν στις νίκες. Βέβαια, ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει κάνει και μία εκτίμηση για όσα έφταιξαν για να χάσει η ομάδα του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ξεχώρισε τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά θα μελετήσει και τα λάθη που συμπλήρωσαν το παζλ του χαμένου αγώνα έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος ο Απόλλων στη συνέχεια.

Για να μην κρυβόμαστε η ήττα στη Λάρνακα δεν στοίχισε και πολύ, επειδή έχασε και ο ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν νίκησε ούτε η ΑΕΛ. Όμως, ο Απόλλων αυτό που έχει να κάνει είναι να δει τα λάθη του, να βελτιωθεί και να αντεπιτεθεί, κάνοντας νέα αρχή με την ΑΕΛ. Η νίκη στο επικείμενο ντέρμπι θα αποτελέσει το καλύτερο βάλσαμο και το ξέρουν όλοι πολύ καλά στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Απόλλων θέλει να κάνει ότι και στον πρώτο γύρο, όταν δηλαδή κέρδισε την ΑΕΛ (3-0) και πραγματοποίησε δυναμικό βήμα προς τα εμπρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ