aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων/Λάρσον: Σήμερα η ανακοίνωση, η διάρκεια του συμβολαίου του

Απόλλων/Λάρσον: Σήμερα η ανακοίνωση, η διάρκεια του συμβολαίου του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είναι αλήθεια ότι ο Απόλλων έδειξε πολλή επιμονή και άλλη τόση υπομονή  ώσπου να πείσει τον Ντάνιελ Λάρσον να πάρει το αεροπλάνο για την Κύπρο και τελικά όλα δείχνουν ότι θα δικαιωθούν. Χθες απάντησε θετικά στην πρόταση του συλλόγου της Λεμεσού για 1+1 χρόνο και πλέον είναι θέμα τυπικής διαδικασίας.

Σε αντίθεση λοιπόν με την προ εβδομάδων έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη χώρα μας, η άφιξη του Σουηδού επιθετικού αποφέρει καρπούς. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, το δύσκολο μέρος της υπόθεσης ήταν να πειστεί η σύντροφος του 33χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς ήταν η αιτία που απέτυχε η προηγούμενη προσπάθεια του Απόλλωνα να τον αποκτήσει. Το ζευγάρι ξεναγήθηκε στη Λεμεσό και το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι και συνεπώς, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ικανοποιήθηκε από όσα συνάντησε.

Με την εξασφάλιση της υπογραφής του διακαούς πόθου του Σωφρόνη Αυγουστή για τη γραμμή κρούσης, θα κλείσει και το τελευταίο μεγάλο κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο Κύπριος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται συνήθως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις επίσης δεξιά και στην κορυφή.

Στο Κολόσσι θα ανταμώσει ξανά με τον Νικολά Ντιγκινί, με τον οποίον ήταν συμποδοσφαιριστές μέχρι πρότινος στον Άρη Θεσσαλονίκης. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε ΜΚ Χέκεν, Μάλμε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Γρανάδα, Έσμπιεργκ, Γκαζιάντεπσπορ και Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ. Επίσης, έχει πέντε συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας, ενώ είχε αγωνιστεί και στις U17 και U19.

Στην ελληνική ομάδα έγραψε 39 συμμετοχές την τελευταία διετία, 26 την πρώτη και 13 τη δεύτερη και είχε τα ακόλουθα συνολικά στατιστικά: Χρόνος    2.759’, γκολ 6, τελικές προσπάθειες 32, ασίστ 5, πάσες 103, λάθη 131, φάουλ υπέρ 31, φάουλ κατά 30, κίτρινες κάρτες 6, κόκκινες κάρτες 0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ