aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κυκλοφορεί σε… ελεύθερο ρόλο

Απόλλων: Κυκλοφορεί σε… ελεύθερο ρόλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων πήρε αυτό που ήθελε στο «Αμμόχωστος» καταθέτοντας ποιότητα και ουσία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (3-0). Ο Άντον Μάγκλιτσα πήρε και πάλι από το χέρι την ομάδα του, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ ο Φώτης Παπουλής γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή με το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Αυτός που ξεχώρισε και έκλεψε την παράσταση προχθές ήταν ο Μάγκλιτσα. Δεν ήταν μόνο σκόρερ, ήταν και ηγέτης, καθώς ανταποκρίθηκε άριστα στον ρόλο του επιτελικού. Ο Κροάτης σε  σημαντικό σημείο της περιόδου ανεβάζει στροφές, φτάνοντας στα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και η τεχνική ηγεσία ξέρει πως μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν.

Aπέδωσε πολύ καλά στα νέα καθήκοντά του και ικανοποίησε τους φίλους των κυανολεύκων με τον τρόπο που δημιουργούσε και εκτελούσε. Μάλιστα, ο Κροάτης εδώ και ένα μήνα μοιάζει ασταμάτητος και ξεχωρίζει. Πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Απόλλωνα στο προχθεσινό 0-3, ενώ από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά, πέτυχε τα εφτά από τα έντεκα γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημείωσε δύο γκολ στο 1-3 επί της Μαρσέιγ, άλλα τόσα τέρματα στο 3-3 με την ΑΕΚ, το μοναδικό στη νίκη με 1-0 επί της Ομόνοιας για το κύπελλο και τέλος, τα δύο από τα τρία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Σύνολο εφτά γκολ στα τελευταία πέντε ματς, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις!

Και να φανταστεί κανείς ότι στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος δεχόταν κριτική για την αφλογιστία του. Όπως και να έχει, φορμαρίστηκε πλέον, απέκτησε ξανά στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και θυμίζει τις εμφανίσεις του στις προηγούμενες σεζόν. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τον Απόλλωνα, αφού ακολουθεί σειρά δύσκολων αγώνων εντός του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ