aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κρύβει παγίδες

Απόλλων: Κρύβει παγίδες

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ κρύβει παγίδες και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στον Απόλλωνα και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να πατήσουν την πεπονόφλουδα η οποία θα τον απομακρύνει από τον στόχο του πρωταθλήματος. Από την άλλη, μπορεί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα να… απογειώσει και πάλι τους κυανόλευκους.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει μπροστά του έναν αγώνα στον οποίο θα πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με απαιτήσεις. Θα θελήσει να την παρουσιάσει με επιθετικό προσανατολισμό, έτσι ώστε να είναι κυρίαρχη και παράλληλα να καταφέρει από νωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και να επιβάλει τον ρυθμό της.

Αυτό ασφαλώς προϋποθέτει παρουσία σχήματος το οποίο θα είναι κοντά σε αυτό που ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας το λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί και το ενδεχόμενο να είναι αλλαγμένη η επιθετική γραμμή, έτσι ώστε ο Απόλλων να βρει το γκολ το οποίο του έλειψε στον προηγούμενο αγώνα. Ντάμπο, Γιαννιώτας, Πίττας, Ντιγκινί, Μπένσοπ διεκδικούν τις θέσεις στην επίθεση και είναι ικανοί να βρουν το δρόμος προς τα δίχτυα, όπως επίσης και οι Μπίσεσβαρ και Ντένιτς αν και μεσοεπιθετικοί.

Είναι γεγονός πως, ο Μπίσεσβαρ έχει μπει στην ομάδα με την «πρώτη», ωστόσο από τη στιγμή που δεν είχε παίξει σχεδόν καθόλου στην αρχή της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, ίσως να χρειάζεται καλύτερης διαχείρισης ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν. Επίσης, ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί είναι όπως πάρει περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι, τον οποίο χρειάζεται η ομάδα.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μάρκοβιτς και Κυριάκου αλλά και οι Σατσέτι, Ντένιτς, συγκεντρώνουν πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τους δύο πρώτους να είναι τα φαβορί. Ένα άλλο θέμα που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός του Απόλλωνα είναι και η ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν τραβήξει πολύ κουπί στη σεζόν. Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο Ζοάο Πέδρο, που είναι και σε μια ηλικία που πλέον δεν είναι σε θέση να αγωνίζεται σε κάθε αγώνα 90λεπτο.

Στη Λεμεσό είναι γεγονός πως οι φίλοι του Απόλλωνα περιμένουν από την ομάδα τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσουν αυτό που τους λείπει για αρκετά χρόνια. Η χθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα,  δείχνει πως όλοι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο στόχο, την πρώτη θέση στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου που θα του επιτρέψουν να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ