aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κράμα παλιοσειράς και νέων η πρώτη ενδεκάδα

Απόλλων: Κράμα παλιοσειράς και νέων η πρώτη ενδεκάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων βρίσκεται από χθες στη Λιθουανία, όπου αύριο (20.00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προπονήσει το απόγευμα τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, στο «ARVI Αrena» (έδρα της Σούντουβα).

Ο Κύπριος τεχνικός έχει τις επιλογές για να παρατάξει δυνατή ενδεκάδα, η οποία θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει και να μην αφήσει περιθώρια ελπίδας στους Λιθουανούς. Υπάρχει ενδιαφέρον πάντως για τους έντεκα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, αν και λίγο πολύ είναι εύκολο να προβλέψει κάποιος την πρώτη ενδεκάδα για τη νέα σεζόν.

Από τους νεοαποκτηθέντες, o Ζοέλ Μολ θα αγωνιστεί, οι Γιάννης Γιαννιώτας και Βανσάν Μπεσάτ έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν θέση βασικού, όπως και ο Ιωάννης Πίττας, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Πέδρο (δεξιά) και Μπεσάτ (αριστερά), ενώ δίπλα από τον Γιούστε στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, θα είναι οι Σατσέτι, Μάρκοβιτς και Παπουλής, στην κορυφή θα είναι ο Σελάγια και στις πτέρυγες οι Γιαννιώτας και Πίττας. Για τα άκρα της επίθεσης υποψήφιοι είναι επίσης οι Αγκίρε και Σαρδινέρο.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν στην αποστολή τους ανέτοιμους Χάμπο Κυριάκου και Ροζέρ Ταμπά Εμπίντα, τον τραυματία Μάριο Στυλιανού και τον Ανδρέα Καρώ για αγωνιστικούς λόγους (σύμφωνα με τον Φανούριο Κωνσταντίνου).

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Θα ποντάρουν λοιπόν στην ποιότητα και την εμπειρία τους, για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Με όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στο αυριανό ματς, η κυπριακή ομάδα μπορεί να βάλει τις βάσεις για να σφραγίσει στον επαναληπτικό την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ