aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κόουτς, ζητείται αντίδραση και άμεσα…

Απόλλων: Κόουτς, ζητείται αντίδραση και άμεσα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την ήττα στο Δασάκι από τον Εθνικό, αυτό που χρειάζεται ο Απόλλων είναι να κοιτάξει με ποιον τρόπο θα αντιδράσει στη συνέχεια. Αν καταφέρει να κερδίσει τα επόμενα τρία ματς, κόντρα σε ΑΕΛ (Τσίρειο), ΕΝΠ («Τάσος Μάρκου») και ΑΠΟΕΛ (Τσίρειο), όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα είναι σαν μην έχασε παιχνίδι! Άλλωστε οι βαθμολογικές διαφορές αυτή τη στιγμή δεν είναι τέτοιες που να προκαλούν φόβο.

Αν ο Απόλλων κάνει τρεις νίκες, όλα θα είναι «μέλι–γάλα», αρκεί βέβαια να υπάρξει βελτίωση, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα με τον Εθνικό να είναι άδικο (θα μπορούσε να κέρδιζε ή τουλάχιστον να μην έχανε), όμως για να επιστρέψει στις νίκες θα χρειαστεί βελτίωση σε 2-3 βασικούς τομείς. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για δεύτερη ήττα στη σειρά και προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεσή του τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος με τον Εθνικό έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Το Σάββατο η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη και το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Αν υπάρχει η παραμικρή υποψία πως θα είναι απόλυτα έτοιμος, τότε θα μείνει στον πάγκο. Όσον αφορά στους άλλους τραυματίες, τον Σερζ Γκακπέ και τον Γιώργο Βασιλείου, οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους για να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αντίθετα ούτε σε αυτό το παιχνίδι ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να υπολογίζει στον Μάριο Αντωνιάδη.

Η αλήθεια είναι πως εκτός του Περέιρα, η απουσία των άλλων τριών καλύπτεται. Ο Αγκίρε πάει πολύ καλά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην επίθεση υπάρχουν οι επιλογές για να καλύψουν μια πιθανή απουσία του Γκακπέ. Υπάρχουν επιλογές για όλους τους ρόλους και ο Απόλλων αν χρειάζεται κάτι, είναι και λίγη ρέντα που του έχει λείψει πολύ το τελευταίο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ