aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κόουτς, χάθηκες...

Απόλλων: Κόουτς, χάθηκες…

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων στα δύο δεν έχει σκοράρει! Αριθμοί που προκαλούν τρόμο και δεν θυμίζουν τον Απόλλωνα των τελευταίων χρόνων. Μπορεί οι γαλάζιοι της Λεμεσού να είχαν μαζεμένα δύσκολα παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος με Πάφο (εντός) και Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση (εκτός), εντούτοις η βαθμολογική συγκομιδή και η εικόνα της ομάδας βδομάδα με βδομάδα δεν μπορούν παρά να τους προβληματίζει όλους αυτό στο Κολόσσι.

Κάθε βδομάδα ο Απόλλων παρουσιάζεται ολοένα και χειρότερος, έχει χάσει την ταυτότητα του ως ομάδα, με έναν προπονητή ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται, τι ποδοσφαιριστές διαθέτει στο ρόστερ του και φαίνεται πως δεν έχει αντιληφθεί ούτε στο 30% τα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κι αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα. Δεν έφταναν οι σημαντικές απουσίες (Ρομπέρζ, Γιούστε, Περέιρα), οι οποίες έγιναν ακόμα περισσότερες στην πορεία του αγώνα με τις αναγκαστικές αλλαγές των Βασιλείου και Αντωνιάδη, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς επέλεξε να κρατήσει εκτός ενδεκάδας τους Σελάγια, Αγκίρε και Σατσέτι. Λες και αγωνιζόταν με τον… Αστέρα Ραχούλας.

Διαβάστε επίσης: Βουκομάνοβιτς: «Ζήτησα συνάντηση…»

Η επιλογή αυτή ήταν αρκετή για να… στήσει στον τοίχο τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος δέχεται αυστηρή κριτική από πανταχόθεν. Ο Βουκομάνοβιτς δέχθηκε μέσα σε τρεις βδομάδες όσα «πυρά» δεν δέχθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στα σχεδόν τρία χρόνια θητείας του στον Απόλλωνα. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο εύκολο να «πυροβολείται» ένας ξένος προπονητής και μάλιστα πρωτάρης στην Κύπρο, όμως ουδείς μπορεί να αδικήσει όσους επιρρίπτουν ευθύνες στον Σέρβο. Παρέλαβε μία ποιοτική ομάδα και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δεν δικαιολογείται να παρουσιάζει την ομάδα του με την εικόνα αυτή. Ο Απόλλων είχε μόλις δύο τελικές προσπάθειες σε ολόκληρο το α’ ημίχρονο εκ των οποίων καμία στον στόχο και μονάχα άλλες 3-4 φάσεις στην επανάληψη!

Ο Βουκομάνοβιτς ανακατεύει συνεχώς την «τράπουλα», μπερδεύει ακόμη περισσότερο την ομάδα του η οποία έχει χάσει πολλά από τα στοιχεία του παιχνιδιού που την χαρακτήριζαν επί θητείας Αυγουστή. Αν μπορεί ο Σέρβος να αντιστρέψει το κλίμα και να δικαιώσει τον Πέτρο Κονναφή για την επιλογή του θα το δείξει το άμεσο μέλλον, όμως έχει ήδη χάσει δύο ντέρμπι και δέχθηκε σε τέσσερα ματς έξι γκολ. Πέρυσι έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος γύρος για να δεχθεί τόσα γκολ η ομάδα του Απόλλωνα. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και αποδεικνύουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζει το καράβι της ομάδα της Λεμεσού…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ