aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κομπλέ με έναν ικανό σέντερ φορ

Απόλλων: Κομπλέ με έναν ικανό σέντερ φορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Σερζ Γκακπέ, Νταβίντ Αγκίρε και Γιάννης Γιαννιώτας «καταπίνουν» πολλά χιλιόμετρα στην Αυστρία με τους νέους συμπαίκτες τους και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, με τους εν λόγω τρεις έμπειρους εξτρέμ θεωρείται πλήρης. Εάν τελειώσει θετικά και η υπόθεση με τον σέντερ φορ, εκεί όπου παρατηρείται αδυναμία, προφανώς όλα θα είναι καλύτερα.

Υπάρχει μόνο ο Εμίλιο Σελάγια για τη θέση του κεντρικού επιθετικού, με τους κυανόλευκους να περιμένουν την απάντηση του Νίκου Καρέλλη, μέχρι αύριο. Ο Ελλαδίτης επιθετικός αποτελεί την πρώτη επιλογή, όμως πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν χτυπήσει και την πόρτα άλλου ποδοσφαιριστή. Οι κυανόλευκοι θέλουν ποδοσφαιριστή της ίδιας ποιότητας με τον Άντον Μάγκλιτσα. Μπορεί στην τελευταία σεζόν να μην πέτυχε πολλά γκολ, όμως άνοιγε διαδρόμους για άλλους. Δεν είναι τυχαίο, πως ο Περέιρα σημείωσε 11 γκολ, όσο διάστημα ήταν στην ομάδα της Λεμεσού ο Κροάτης. Με την αποχώρηση του Κροάτη, ο Αργεντίνος… σίγησε.

Πέραν από την εξεύρεσης φουνταριστού  επιθετικού, οι κυανόλευκοι είναι σε αναζήτηση ενός μέσου με επιτελικά προσόντα. Ο Απόλλων διαθέτει για τον ρόλο αυτό, τον Φώτη Παπουλή και τον Φακούντο Περέιρα, όμως θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση έμπειρου μέσου.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Με την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο αναμένεται πως θα είναι κλειστό το ρόστερ και καμιά εκκρεμότητα δεν θα υπάρχει, πριν από τις διπλές αναμετρήσεις για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά στη μέση είναι και η αποχώρηση του Ματίγια Σπόλιαριτς. Στη θέση του θα αποκτηθεί νεαρός για τον κατάλογο Β. Οι συνθήκες κρίνονται ιδανικές και η νέα σεζόν προσφέρεται για νέες συγκινήσεις. Το ενδιαφέρον του προέδρου Νίκου Κίρζη, φανερώνει και τις φιλοδοξίες που θα έχει η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ