aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κλέβει την παράσταση ο Γιαννιώτας, ποντάρει σε τρεις ο Αυγουστή

Απόλλων: Κλέβει την παράσταση ο Γιαννιώτας, ποντάρει σε τρεις ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ποδοσφαιριστής που αναμφίβολα ξεχωρίζει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του στον Απόλλωνα δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης είναι από τους διακριθέντες σε κάθε παιχνίδι και κερδίζει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο των κυανόλευκων. Είναι ίσως η καλύτερη μετεγγραφή του καλοκαιριού, με δεύτερο τον Ντιέγκο Αγκίρε, ο οποίος αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Απόλλων… κολυμπούσε σε θολά νερά το τελευταίο διάστημα και ήταν αδύνατο να φανούν οι Ντάνιελ Καρ και Σερζ Γκακπέ. Πιο έμπειρος και σοφός, ο Σωφρόνης Αυγουστή, αναμένεται πως θα τους αξιοποιήσει και τους δύο επιθετικούς. Ίσως αμφότεροι να μη χωράνε μαζί από την αρχή,  αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο Γκακπέ ήταν βασικός προχθές, αλλά στο 34’ αποχώρησε τραυματίας, ενώ ο Καρ μπήκε αλλαγή στο 80’.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αυγουστή… με πλεονέκτημα

Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Σελάγια, που έδειξε με το γκολ που σημείωσε εναντίον του Ολυμπιακού, πως βρήκε τον εαυτό του. Ο Κύπριος προπονητής ελπίζει πως και οι τρεις θα βοηθήσουν ώστε να καταστεί ισχυρή η γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ