aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κίρζης σε ρόλο πυροσβέστη για ανατροπή με Ρομπέρζ

Απόλλων: Κίρζης σε ρόλο πυροσβέστη για ανατροπή με Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρέμβαση του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, είναι πιθανό να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στο θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Οι κυανόλευκοι διατηρούν συμβόλαιο με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό ώς το 2022, όμως όλα είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά το μέλλον του. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Λεμεσού έχει πρόθεση να διαδραματίσει ρόλο πυροσβέστη για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να τιμήσει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το θέμα είναι ψηλά στην ατζέντα του Νίκου Κίρζη, καθώς μεθαύριο οι ποδοσφαιριστές πιάνουν δουλειά και στο Κολόσσι επιθυμούν να γνωρίζουν κατά πόσο ο Ρομπέρζ θα είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ή αν θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του. Δεν επιθυμούν να κρατήσουν κανένα με το ζόρι στον Απόλλωνα, γνωρίζοντας πως η προετοιμασία θα πρέπει να αρχίσει χωρίς εκκρεμότητες και σε απόλυτο κλίμα ηρεμίας.

Διαβάστε επίσης: Η πτώση του Σατσέτι και η εξήγηση

Τα άλλα δύο καυτά θέματα αφορούν Στον επιθετικό που θέλουν να αποκτήσουν, για να πλαισιώσει τον Σελάγια, στη γραμμή κρούσης,  ενώ το άλλο αφορά τον Αρνό Ντζουμ, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε τη θέση του. Δεν απάντησε ούτε θετικά ούτε όμως έκλεισε την πόρτα στον Απόλλωνα.

Ο Καμερουνέζος διεθνής μέσος, ο οποίος είναι σε επαφές με τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Πέτρο Κονναφή, ήταν βασικός στο προχθεσινό φιλικό με το Μάλι. Αγωνίστηκε για 63 λεπτά και αντικαταστάθηκε, στο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1. Σε λίγες ημέρες θα μπει στη μάχη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με το πρώτο παιχνίδι να είναι στις 25 του μήνα με τη Γουινέα-Μπισάου.

Διαβάστε επίσης: Στέλνει Λεμεσό τον Αβετισιάν

Ο Ντζουμ θα απαντήσει μετά τους αγώνες του Κόπα Άφρικα και αυτό από μόνο του εγκυμονεί ρίσκο. Αν η απόδοσή του φτάσει σε υψηλά επίπεδα, υπάρχουν πιθανότητες να προσελκύσει και άλλες ομάδες. Η Χαρτ, στην οποία ανήκει, θέλει να τον κρατήσει και κάνει τα πάντα για να μην αποχωρήσει, όμως η πρόταση του Απόλλωνα για διετές συμβόλαιο κρίνεται ενδιαφέρουσα από τον ίδιο. Ο Ντζουμ  επιδιώκει να βρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ενώ ιδιαίτερη πρόκληση για τον ίδιο αποτελεί ότι αν ενταχθεί στον Απόλλωνα, θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ