aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κέρδισε τον σεβασμό με το σπαθί του ο Αντωνιάδης

Απόλλων: Κέρδισε τον σεβασμό με το σπαθί του ο Αντωνιάδης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε περίοδο αποχώρησης του Βαλεντίν Ρομπέρζ, καθώς και τραυματισμών των Έκτορ Γιούστε και Χάμπου Κυριάκου, υπήρξε ανησυχία στις τάξεις του Απόλλωνα αναφορικά τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής του. Το τελευταίο διάστημα, η σταθερότητα του Ζοέλ Μολ, η άνοδος στην απόδοση του Αττίλα Σάλαϊ και η πολύ καλή παρουσία του Βαχίντ Σελίμοβιτς, έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες όλων πως στον Απόλλωνα δημιουργούνται νέα δεδομένα στην οπισθοφυλακή.

Και δεν είναι μόνο οι πιο πάνω που ανεβάζουν το επίπεδο της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. Σε αυτούς προστίθεται και ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος παρουσιάζεται σταθερός και με την απόδοσή του έχει κερδίσει τον σεβασμό των κυανόλευκων.

Στα τελευταία παιχνίδια είναι ανεβασμένος και σε πολύ καλή κατάσταση. Ο διεθνής αμυντικός αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ στα 28 Αυγούστου. Αγωνίστηκε αλλαγή στο ματς του α’ γύρου με την Ανόρθωση, μπαίνοντας στη θέση του Γιώργου Βασιλείου στο 13ο λεπτό και αποχώρησε τραυματίας στο 39’! Έτσι παροπλίστηκε για διάστημα πέραν των δύο μηνών. Επέστρεψε όμως και με τις τελευταίες εμφανίσεις του, κέρδισε με το σπαθί του θέση στην ενδεκάδα του Απόλλωνα. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Αντωνιάδης αποτελεί σίγουρη και έμπειρη μονάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ