aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Κατέθεσε πρόταση για δανεισμό Λουιζίνιο»

Απόλλων: «Κατέθεσε πρόταση για δανεισμό Λουιζίνιο»

Στον Απόλλωνα θέλουν να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών με παίκτες ισάξιους ή ακόμα καλύτερους αν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Μια από τις περιπτώσεις του απασχολούν τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί που ο Ζάντερ δείχνει φευγάτος παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Να πιάσουν τόπο οι νέες προσθήκες

Αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου ενδεχομένως να είναι Πορτογάλος αν τελικά η Ντεπορτίβο Λα Κορούνα αποδεχθεί την πρόταση για δανεισμού του Λουϊζίνιο που κατέθεσε ήδη η ομάδα της Λεμεσού. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ιστοσελίδα της Λα Κορούνα η οποία επικαλείται πληροφορίες του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Radio Galega».

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο άνθρωπος κλειδί!

Πρόκειται για αριστερό μπακ με θητεία στην Λα Λίγκα, με γεμάτη σεζόν και ο οποίος αγωνίζεται από το 2013 στην Ντεπορτίβο. Παλαιότερα αγωνίστηκε στην Πόρτο ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπράγκα. Είναι 33 ετών και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2020 γι’ αυτό και ο Απόλλωνας τον ζήτησε δανεικό.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ