aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κατέληξαν και όταν έλθει η ώρα θα επιχειρηματολογήσουν…

Απόλλων: Κατέληξαν και όταν έλθει η ώρα θα επιχειρηματολογήσουν…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του Απόλλωνα δεν εκδηλώνεται δημοσίως, παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι η ζυγαριά γέρνει προς το άδοξο της τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Και δεν εμφανίζεται, εδώ που τα λέμε, αρνητική σε ένα τέτοιο σενάριο, προσμετρώντας διάφορα θέματα που εγείρονται στις τηλεδιασκέψεις και όχι μόνο. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, τα λέει καθημερινώς με τους συνεργάτες του, προετοιμάζουν το έδαφος σχετικά με την τελική τους απόφαση και όταν κληθούν τις επόμενες μέρες από την ΚΟΠ για να την καταθέσουν, όπως μας ειπώθηκε, θα την ενισχύσουν με τη σχετική επιχειρηματολογία. Μέχρι τότε, όμως, δεν προτίθενται να μπουν σε δημόσιες συζητήσεις και έχουν, ασφαλώς, τους λόγους τους.

Έχοντας υπόψη το κλίμα που επικρατεί, με το ενδεχόμενο να ακουστεί το «τριπλό σφύριγμα» της λήξης να συγκεντρώνει επί της παρούσης τις περισσότερες πιθανότητες, η διοίκηση άρχισε να σκέφτεται όλο και πιο έντονα τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Πρώτο ζήτημα είναι η ανανέωση των συμβολαίου με τους ποδοσφαιριστές που η ομάδα της Λεμεσού επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Ζοάο Πέδρο και Φώτης Παπουλής. Στην πορεία, θα κλείσουν και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Ο Σωφρόνης Αυγούστη, παραλλήλως, έχει εντοπίσει τις θέσεις που θα κινηθεί ο Απόλλων στο μετεγγραφικό παζάρι, ενημερώνοντας τη διοίκηση. Ο προπονητής της ομάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αξιολογεί ποδοσφαιριστές και θα δράσει αναλόγως των τελικών αποφάσεων που θα ληφθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Δηλαδή, είτε θα προχωρήσει ένα βήμα πιο κάτω με τους υποψήφιους παίκτες  είτε θα στρέψει την προσοχή στην προετοιμασία για την επανέναρξη, αφήνοντας για λίγο πιο μετά τις προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ