aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κατάθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού, ίσως κληθούν και άλλα πρόσωπα

Απόλλων: Κατάθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού, ίσως κληθούν και άλλα πρόσωπα

Στο ΤΑΕ Λεμεσού βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Απόλλωνα για καταγγελία και κατάθεση γύρω από το θέμα που προέκυψε με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φρανσίς Ουζόχο. Οι «γαλάζιοι» εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους αναφορικά με την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακας.

Όπως υποστηρίζουν, ο παίκτης της Ανόρθωσης αφίχθηκε στην Κύπρο την 1η Φεβρουαρίου στις 16:05, ενώ το δελτίο υγείας του εκδόθηκε από τον ΚΟΑ πριν το κλείσιμο του αρμόδιου τμήματος (08:00-14:30) την ίδια μέρα.

«Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και όταν θα χρειαστεί θα τις παρουσιάσουμε. Και ο ΚΟΑ και η Αστυνομία μπορούν να βρουν τις λεπτομέρειες και την ώρα άφιξης του ποδοσφαιριστή και να προχωρήσουν ανάλογα», είχε πει νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Η εμπλοκή της Αστυνομίας στο θέμα δημιουργεί πλέον νέα δεδομένα και δεν αποκλείεται σύντομα να κληθούν να δώσουν κατάθεση και άλλα πρόσωπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ