aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καταρτίζει λίστα με άνεργους τερματοφύλακες

Απόλλων: Καταρτίζει λίστα με άνεργους τερματοφύλακες

Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ από το 80’ και μετά ο Ζοέλ Μολ αγωνιζόταν με μπαταρισμένο το δεξί γόνατο. Εκφράζονται φόβοι για ρήξη των πλαγίων συνδέσμων και σήμερα μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα ξεκαθαρίσει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Απόλλων θα προχωρήσει σε αντικατάστασή του. Ο Ελβετός τερματοφύλακας, μέχρι το 89’, είχε πολύ καλές επεμβάσεις και κρατούσε σχεδόν μόνος του το ισόπαλο 1-1. Οι συμπαίκτες του τον άφησαν σε τρεις με τέσσερις φορές εκτεθειμένο στους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ. Αν, τελικά, μείνει εκτός δράσης ο Μολ, για το υπόλοιπο της περιόδου θα είναι πλήγμα για τους κυανόλευκους.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή όσο και οι συνεργάτες του θα καταρτίσουν λίστα με πιθανούς υποψήφιους άνεργους τερματοφύλακες. Δεν θα είναι εύκολο να βρεις τέτοιο καιρό κάποιον καλό που να είναι διαθέσιμος αλλά στον Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να… ξεφυλλίσουν καλά τα βιογραφικά των υποψήφιων στόχων.

Βέβαια, χρόνος δεν υπάρχει, καθότι η επόμενη υποχρέωση της ομάδας είναι την Τετάρτη με τον Εθνικό (κύπελλο), σε ένα παιχνίδι που πιθανόν να αρχίσει ως βασικός ο Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ