aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κατάρρευσε σαν χάρτινος πύργος

Απόλλων: Κατάρρευσε σαν χάρτινος πύργος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού ντέρμπι στο ΓΣΠ, κατάφερε να φέρει το ματς στο 1-1, με το γκολ του Σατσέτι, αλλά στο τέλος ήταν τραγικός και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από τον ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές έζησαν κόλαση σε διάστημα έξι λεπτών (90’+5), χάνοντας με σκορ που όσο πλησίαζε το τέλος κανένας δεν το φανταζόταν.

Στα τελευταία λεπτά έγιναν μαζεμένα λάθη που έφερναν τους επιθετικούς απέναντι από τον Μολ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κρατούσε τον βαθμό, αλλά σε τέσσερα λεπτά κατέρρευσε. Δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στο 90’ και άλλα δύο έως το 90’+5, για να γραφτεί με οδυνηρό τρόπο η μεγαλύτερη ήττα στην τρέχουσα σεζόν και να σκορπίσει την απόλυτη απογοήτευση.

Ήττα από ήττα διαφέρει κι αυτό που παρουσίασε ο Απόλλων στο τελευταίο δεκάλεπτο συν την καθυστέρηση, που δεν ταιριάζει στο ανάστημά του. Παρουσιάστηκε και πάλι αγνώριστος και άβουλος, όπως μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν και πάλι έξω από τα νερά της, προβληματίζοντας με την εικόνα της. Έχασε κατά σειρά από την ΑΕΛ, την Ένωση, την Πάφος FC και προχθές από τον ΑΠΟΕΛ. Κόλλησε στους 32 βαθμούς κι αν δεν συνέλθει σύντομα θα κινδυνεύσει να βρεθεί εκτός τετράδας στο τέλος.

Η εικόνα που παρουσίασε κατά διαστήματα ο Απόλλων, δεν προδίκαζαν ένα τόσο θλιβερό τέλος. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το 1-4 και η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει το λάθος. Αν κάποιος ψάχνει απάντηση στο ερώτημα τι φταίει, σίγουρα δεν είναι μόνο ένα. Σίγουρα, όμως, δεν χρειαζόταν το προχθεσινό παιχνίδι για να διαπιστωθεί με τον πιο πειστικό τρόπο, πως δεν δουλεύει σωστά ο αμυντικός μηχανισμός. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια, οι κυανόλευκοι δέχθηκαν 12 γκολ. Δύο από τον Εθνικό, δύο από την ΑΕΛ, ένα από τη Ένωση, τρία από την Πάφος FC και τέσσερα από τον ΑΠΟΕΛ! Δεν είναι και λίγα για μια ομάδα που κτυπά τον τίτλο και κυνηγά ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ΓΣΠ ήθελε λίγα δευτερόλεπτα για να κυλήσει το ματς στο 90’, όμως, η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο και κουρασμένη. Και το γράψαμε και πιο πάνω, πως ο ΑΠΟΕΛ είχε δύο ή τρεις σπουδαίες ευκαιρίες από το 80’ και μετά, προειδοποιώντας τον Απόλλωνα πως ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ